close


Het is momenteel erg druk bij onze vervoerders. Hierdoor kan je pakket langer onderweg zijn. 


local_phone

Vragen? Bel ons! +3174-7110240

  • bezorgingstijdSnelle levering met UPS en DHL
  • gratis verzendingGratis pakketzending vanaf € 50,-
  • trustedshopsKlanten beoordelen ons met een 9.2
  • kopersbeschermingAltijd garantie op je aankoop

Producten

Category Navigation:

Herroepingsrecht bij levering van producten.

Bij Powertools.nl heb je 14 dagen bedenktijd. Deze 14 dagen gaan in op de dag na ontvangst van het laatste fysieke goed door of namens de consument.
En zijn het er 15 of 16 dan zullen wij ook niet moeilijk doen.
Wel willen wij je vragen om als je van plan bent een product retour te sturen dan wel zo netjes mogelijk met het product en de verpakking om te gaan.

Hieronder de officiële tekst zoals deze ook in de algemene voorwaarden staat.

1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Na aanmelding van de ontbinding heeft de consument 14 dagen om het product retour te sturen. De consument dient de producten op haar kosten retour te sturen na aanmelding van de retourzending bijv. via info@powertools.nl of het herroepingsrechtformulier.

2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Aanmelding van de ontbinding kan bijv. via info@powertools.nl of Je kunt ook het herroepingsrechtformulier gebruiken.

Annulering van je bestelling.

Je kunt je bestelling kosteloos annuleren zolang je order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. Je kunt je order annuleren door een e-mail te sturen aan info@powertools.nl met hierin de mededeling dat je wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 7 werkdagen teruggestort.

Voordat het product is verzonden kun je je bestelling altijd kosteloos annuleren of wijzigen. Is een bestelling of een deel van een bestelling niet (op tijd) op voorraad dan nemen wij contact met je op. Ook over deelleveringen doen wij niet moeilijk wij willen namelijk dat je een prettige winkelervaring bij ons hebt.

Terugbetaling.

Wanneer uw product of bestelling retour is ontvangen zullen wij het aankoopbedrag binnen 7 dagen terugstorten.

De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Producten ruilen

Heb je je bestelling ontvangen maar is het toch niet precies wat je in gedachten had en wil je het product ruilen voor een ander product? Geen probleem, neem dan contact op met onze klantenservice en wij zullen samen een nieuw product voor uitzoeken.
Vervolgens kun je het product retour sturen. Het eventuele openstaande bedrag kan worden bijbetaald of zal worden terugbetaald en het nieuwe product wordt naar je opgestuurd.

 

 

 

Made by Exxtra