close

local_phoneVragen? Bel ons! 074-7110240

Producten

Category Navigation:

Herroepingsrecht bij levering van producten.

Bij Powertools.nl heb je 14 dagen bedenktijd. Deze 14 dagen gaan in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.
En zijn het er 15 of 16 dan zullen wij ook niet moeilijk doen.
Wel willen wij je vragen om als je van plan bent een product retour te sturen dan wel zo netjes mogelijk met het product en de verpakking om te gaan.
Je kunt het product binnen 14 dagen retour sturen, haal je dat niet dan kun je ook eerst het product retour melden via info@powertools.nl. Na het aanmelden van de retour heb je 14 dagen om het product naar ons retour te sturen.

Hieronder de officiële tekst zoals deze ook in de algemene voorwaarden staat.

1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument.

Na aanmelding van de ontbinding heeft de consument 14 dagen om het product retour te sturen.

2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Aanmelding van de ontbinding kan via info@powertools.nl of Je kunt ook het herroepingsrechtformulier gebruiken.

Annulering van je bestelling.

Je kunt je bestelling kosteloos annuleren zolang je order nog niet is verzonden. Hier zijn geen annuleringskosten aan verbonden. Je kunt je order annuleren door een e-mail te sturen aan bestelling@powertools.nl met hierin de mededeling dat je wilt annuleren en met vermelding van het ordernummer. Een eventuele betaling wordt binnen 7 dagen teruggestort.

Voordat het product is verzonden kun je je bestelling altijd kosteloos annuleren of wijzigen. Is een bestelling of een deel van een bestelling niet (op tijd) op voorraad dan nemen wij contact met je op. Ook over deelleveringen doen wij niet moeilijk wij willen namelijk dat je een prettige winkelervaring bij ons hebt.

Terugbetaling.

Wanneer het product retour is ontvangen zullen wij de betaling binnen 14 dagen terugstorten via onze betaalprovider Pay.nl
Wanneer er met Paypal is betaald zullen wij de betaling via Paypal terugbetalen.

Producten ruilen

Heb je je bestelling ontvangen maar is het toch niet precies wat je in gedachten had en wil je het product ruilen voor een ander product? Geen probleem, neem dan contact op met onze klantenservice en wij zullen samen een nieuw product voor uitzoeken.
Vervolgens kun je het product retour sturen. Het eventuele openstaande bedrag kan worden bijbetaald of zal worden terugbetaald en het nieuwe product wordt naar je opgestuurd.

 

 

 

Made by Exxtra