close


Het is momenteel erg druk bij onze vervoerders. Hierdoor kan je pakket langer onderweg zijn. 


local_phone

Vragen? Bel ons! +3174-7110240

  • bezorgingstijdSnelle levering met UPS en DHL
  • gratis verzendingGratis pakketzending vanaf € 50,-
  • trustedshopsKlanten beoordelen ons met een 9.2
  • kopersbeschermingAltijd garantie op je aankoop

Producten

Category Navigation:

Disclaimer

K.K.-Groep B.V. (Kamer van Koophandel: 53214722), hierna te noemen Powertools.nl, verleent hierbij toegang tot http://www.powertools.nl ("de Website") en nodigt je uit het aangebodene te kopen.
Powertools.nl behoudt zich het recht om op elk moment de content, met inbegrip de tekst van deze disclaimer aan te passen zonder hiervan nadere aankondiging te doen.

Beperkte aansprakelijkheid.

Powertools.nl spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.
De op de Website aangeboden contect worden aangeboden zonder enige vorm van aanspraak op juistheid. Deze contect kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Powertools.nl.
Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. Je kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Powertools.nl.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. Powertools.nl oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.
Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Powertools.nl nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten.

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Powertools.nl en haar licentiegevers en bezoekers.
De inhoud van de Website is beschikbaar onder de Creative-Commonslicentie Naamsvermelding-GelijkDelen-NietCommercieel 3.0 Nederlands, tenzij anders aangegeven bij specifieke materialen.

Made by Exxtra