close


Het is momenteel erg druk bij onze vervoerders. Hierdoor kan je pakket langer onderweg zijn. 


local_phone

Vragen? Bel ons! +3174-7110240

  • bezorgingstijdSnelle levering met UPS en DHL
  • gratis verzendingGratis pakketzending vanaf € 50,-
  • trustedshopsKlanten beoordelen ons met een 9.2
  • kopersbeschermingAltijd garantie op je aankoop

Producten

Category Navigation:

Betalen bij Powertools.be

Powertools.be biedt de volgende betaalmogelijkheden aan:
Mistercash / bankcontact : Gratis.
iDEAL: Gratis.
Paypal, betaling via je eigen Paypal account: kosten 1,5%
Overschrijving vooraf: gratis
Betaling achteraf via Billink: kosten 2,5%
Betalen via Creditcard (Visa/mastercard/carteblue/maestro): Gratis
Sofortbanking: Gratis
Op factuur: Na overleg. 
Betalen bij afhalen: Gratis (contant, factuur en PIN)

Alle betalingen worden beveiligd door http://www.pay.nl verwerkt.

Mistercash /  bankcontact.
Belgische betaalmethode op basis van je eigen bankomgeving.

iDEAL
(indien je beschikt over internet bankieren)
Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de beveiligingsmethodes van je eigen bank.
Hoe werkt iDEAL?
Je kiest iDEAL als betaalmethode, vervolgens selecteert je je bank (Postbank, ABN AMRO, Rabobank, Fortis, ING Bank of SNS Bank). Vervolgens wordt je doorgeleid naar de site van je bank, waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door je bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van je betaalrekening afgeschreven en Powertools.nl wordt geïnformeerd dat de bestelling is betaald.

Overschrijving vooraf

Bij een overschrijving vooraf ontvang je, na het plaatsen van je bestelling, direct een bevestigings e-mail met het ordernummer en het totaalbedrag en betaalgegeven. Zodra je betaling bij Powertools.nl is binnengekomen wordt je bestelling in behandeling genomen.

Je kunt het bedrag overmaken aan de hand van de gegevens die worden weergegeven op de afreken pagina van onze betaal provider Pay. 

Je bestelling wordt verzonden nadat de betaling binnen is.

Achteraf betalen.
Betaal je liever nadat je je bestelling hebt ontvangen, of heb je geen mogelijkheid om vooraf te betalen en wil je toch snel bestellen? Dan kun je bij Powertools.nl tot een bedrag van €250,- achteraf betalen.Voor achteraf betalen hebben wij een samenwerking met de betaalprovider Blillink en PAY.nl. Bestellingen tot €250,- kunnen op rekening worden gekocht en je ontvangt via de mail een factuur mar daarop de betaalgegevens.
De factuur dient vervolgens binnen 14 dagen te worden voldaan. Voor deze service wordt 2,5% kosten in rekening gebracht.

Betalen bij afhalen
Je kunt contant betalen of pinnen als je het product komt afhalen bij onze vestiging in Hengelo.

Paypal betalingen. Hoe werkt dat?
Met PayPal kun je online winkelen zonder dat jouw financiële gegevens bloot gegeven worden. Je kunt je heel eenvoudig bij hen aanmelden via je e-mailadres. Hiervoor moet je in eerste instantie natuurlijk wel eenmalig de gegevens van je bankrekening of je creditcard aan hen verstrekken. Vanaf dat moment heb je bij hen een rekening die gekoppeld is aan jouw e-mailadres, en dat geldt ook voor alle andere mensen die bij hen een rekening hebben lopen. www.paypal.nl

Om geld over te maken naar een andere PayPal gebruiker hoef je dan ook alleen maar het e-mailadres van deze andere gebruiker te weten. Keur je jouw betaling goed, dan wordt het bedrag automatisch van je rekening afgeschreven. De betaling wordt nog eens bevestigd via een e-mail.

Je kunt ook zelf geld op deze rekening storten en dan direct hiermee betalen. Het openen van een rekening, het overmaken van geldbedragen naar andere PayPal gebruikers en het storten van geld op uw eigen rekening is gratis. Aan het opnemen van geld van je eigen rekening, het ontvangen van geld op je rekening of het omzetten van ander valuta is niet altijd gratis.

Made by Exxtra